Elektrotechniek Zwolle

Elektrotechniek door de specialist van Zwolle

De elektrotechnisch specialist van Zwolle sluit u aan! Met de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van elektra, of het nu gaat om een licht- of krachtstroominstallatie. Maar ook voor nood- en vluchtweginstallaties, brandmeldings- en ontruimingsinstallaties, inbraakalarmen & toegangscontrolesystemen, data- & telefonienetwerken en intercomsystemen. Wij houden u niet aan het lijntje maar juist op alle fronten aangesloten op de lijn!

Ledverlichting

Ledverlichting is door innovatie in de laatste jaren steeds meer ‘gemeengoed’ geworden. En daar zijn wij blij mee. Want ledverlichting is energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en gaat decennia mee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die led uw omgeving biedt? Wij adviseren u graag!

Wat valt onder elektrotechniek?

Het aanleggen van elektrotechniek vereist veiligheid en zorgvuldigheid. Daarom is het belangrijk om het aanleggen van de elektrotechniek over te laten aan specialisten. Wij weten precies hoe wij met elektrotechniek om moeten gaan.

Elektrotechniek is niet weg te denken uit het dagelijkse leven, onze hele samenleving is afhankelijk van elektrotechniek. Zowel binnen als buitenshuis, privé of zakelijk iedereen is er afhankelijk van. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, verwarming, koeling, WIFI als het niet goed aangelegd is of werk hebben we een groot probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties, maar ook in het opsporen en verlenen van service bij elektrische storingen.

blank
blank
blank
blank

Stel uw vraag


Schreuder B.V.
Curieweg 7
8013 RA Zwolle
info@schreuderbv.nl
038-4656474
KVK: 68528213.
BTW: 857484515B.01
IBAN: NL58RABO0300327307