Installatietechniek Zwolle

Installatietechniek Zwolle, door Schreuder BV

Een goed functionerende en gezonde woon-, zorg-, leer- of werkomgeving, dat is waar wij garant voor staan met onze oplossingen op het gebied van de gebouw gebonden installaties. Daarbij zorgen wij voor frisse lucht, verwarming, (warm) water en afvoersystemen.

Klimaatbeheersing & luchtbehandeling

Of het nu gaat om koeling, verwarming, filtering of afzuiging, wij bieden een passende oplossing! U ontvangt van ons een gedegen advies. Met producten van topkwaliteit die zijn afgestemd op de luchttechnische omstandigheden van de ruimte. Ons uitgangspunt is dat een comfortabel klimaat altijd samengaat met minimaal energieverbruik. Het OPENbalance regelsysteem is hierin een goed voorbeeld. Dit systeem conditioneert uw ruimte of gebouw met de minst mogelijke inspanning en hoogst mogelijke behaaglijkheid.

Verwarming

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor de verwarming van uw woning of bedrijfsruimte? Wij zijn specialist op het gebied van cv-installaties in alle vormen en maten. U kunt vertrouwen op een goed technisch advies bij de aanschaf en installatie van een cv-installatie, dat volledig wordt afgestemd op uw situatie. U heeft de keuze uit een grote collectie (design)radiatoren en convectoren. Of kiest u voor lucht of vloerverwarming? Het is allemaal mogelijk!

Bent u op zoek naar een uitgesproken duurzaam systeem? Informeer dan naar de resultaten die u met een warmtepomp in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen kunt bereiken, als het gaat om energie neutrale oplossingen.  Wij zorgen voor een rendabele oplossing!

Gas

Gasinstallaties voor cv-installaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen, wij maken het voor u in orde!

Water

Complete oplossingen voor uw drinkwater- en sanitair aansluitingen, wij regelen het voor u. De aanleg, uitbreiding en het onderhoud pakken we graag voor u aan. Afstemming met de Nutsbedrijven over uw aansluiting? We nemen het u graag uit handen.

Waterontharder

Hardwater is een stille sloper van uw apparatuur. Het zorgt voor een stijging van uw energieverbruik en verkort de levensduur van uw warmwaterinstallatie, maar ook van uw witgoed-apparatuur. Daarom bieden wij hier met de Consens-us waterontharders een oplossing die dit probleem bij de bron aanpakt. Zo heeft u veel langer plezier van uw apparatuur. Goed voor uw gezondheid, het milieu en uw portemonnee!

Zonneboilers

Ook goed voor uw portemonnee zijn zonneboilers voor warmwater. U kunt bij ons terecht voor deze duurzame boilers, daarmee geniet u van uw milieuvriendelijke warme tapwater!

blank
blank
blank
blank

Stel uw vraag


Schreuder B.V.
Curieweg 7
8013 RA Zwolle
info@schreuderbv.nl
038-4656474
KVK: 68528213.
BTW: 857484515B.01
IBAN: NL58RABO0300327307