Installateur Zwolle

Over Schreuder, dé installateur van Zwolle

 

Geschiedenis

Schreuder BV werd in 1898 opgericht als specialist op het gebied van installatietechniek en groeide uit tot een gerenommeerde onderneming. Vele jaren was het bedrijf gevestigd in de binnenstad van Zwolle en heeft daar, door levering van hooggekwalificeerd werk en een prima service, een goede naam opgebouwd. Door noodzakelijke uitbreidingen werd de binnenstad verlaten en verhuisde het bedrijf in 1980 naar bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle. Onlangs verhuisde Schreuder BV naar Curieweg 7 in Zwolle. Vanaf 1 januari 2018 is het complete team van Schreuder BV hier operationeel.

Organisatie

In 2017 is de organisatie van Schreuder BV wezenlijk veranderd. Voor meer stabiliteit en ook met het oog op de toekomst koos Jacques Schreuder voor een ervaren compagnon, Raimon Westrup, om samen met hem de directie te vormen. Raimon beheerst de technische en de adviserende kant als geen ander, Jacques is meer de man van de commerciële activiteiten en van de acquisitie. De naam Schreuder is gebleven, de continuïteit is hiermee meer geborgd voor de toekomst. Samen geven zij sturing aan het team van zo’n 30 medewerkers, bestaande uit ondersteunende kantoormedewerkers en 25 uitvoerende monteurs. Zij staan klaar om particulieren en bedrijven zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn met kwaliteitsproducten en hun vakkennis en deskundigheid. De lijnen binnen Schreuder BV zijn kort, de directie is rechtstreeks betrokken bij iedere opdracht. De reactiesnelheid richting klant en opdrachtgever is hoog, het werk wordt goed en snel uitgevoerd. Uitgangspunt is dat het werk in een keer goed is. Schreuder BV beijvert zich voor behoud van vakkennis en benodigde ambachtelijke vaardigheden. Schreuder BV leidt leerlingen op tot vakkundige monteurs. Hiervoor werkt Schreuder BV samen met IW Nederland (landelijke opleidingsbedrijf in installatiewerk) en het Deltion College (regionaal opleidingscentrum in de regio Zwolle). Schreuder BV is een begrip in Zwolle en wijde omgeving. De allround installatietechnische werkzaamheden bestaan uit loodgieters- en cv-werkzaamheden, klimaatbeheersing, elektrotechniek en de aanleg van warmtepompinstallaties en zonnepanelen. Ook vastgoed-serviceonderhoud biedt Schreuder BV aan. Kortom een full service partij en partner voor particulier en instellingen. De cultuur is te typeren als hard werken aan mooie projecten in een professionele omgeving met enthousiaste collega’s.

Als onze monteur de deur dicht trekt, dan is alles geregeld en is het werk echt klaar’ (Jacques Schreuder)

Missie

Met de kwaliteit van ons allround installatietechnisch werk zetten wij de merknaam Schreuder BV voortdurend positief in de markt.

Een goede recensie betekent vier of vijf klanten erbij’ (Jacques Schreuder)

Visie

Een stabiele organisatie en een sterke merknaam door tevreden klanten, dat is de ambitie van Schreuder BV. Dit wordt bereikt door klanten/opdrachtgevers meerwaarde te bieden:

  • een concurrerende prijs;
  • snelle en duidelijke informatie vooraf (vandaag bellen, binnen een week offerte);
  • snelle en zorgvuldige uitvoering  aan de hand van een strakke planning ( in overleg);
  • in een keer goed;
  • korte lijnen;
  • mocht er onverhoopt een probleem zijn dan direct oplossen;
  • serieus zijn waar het moet, ruimte voor een lach waar het kan.

 

Schreuder B.V.
Curieweg 7
8013 RA Zwolle
info@schreuderbv.nl
038-4656474
KVK: 68528213.
BTW: 857484515B.01
IBAN: NL58RABO0300327307